Luv You
Omdat iedereen een moment van wellness verdient

Gegevens Luv You & Algemene Voorwaarden

Luv You (gevestigd in Hoofdplaat (enkel online) en fysiek te vinden op diverse markten)

KvKnr. 80464556

e-mailadres: info@luvyouwellness.nl

BTW-id: NL003441774B87

Bankrekeningnummer: NL17KNAB0503973963

De foto's van de pioenrozen op deze website zijn gemaakt door Saskia Liebregts en zijn met toestemming geplaatst. 

Algemene Voorwaarden Luv You

Totstandkoming overeenkomst

Er komt een overeenkomst tot stand wanneer je als particuliere klant een bestelling plaatst op deze website EN je een bevestiging van deze bestelling ontvangt. 

Hetzelfde geldt voor een zakelijke klant, echter voor een zakelijke klant geldt ook dat er een overeenkomst tot stand is gekomen wanneer Luv You een offerte heeft uitgebracht en de zakelijke klant de offerte heeft ondertekend.

Een overeenkomst brengt met zich mee dat er een betalingsverplichting (klant) is evenals een leveringsverplichting (Luv You). 


Prijzen

De prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. 

Luv You heeft het recht om de prijzen te wijzigen. Dit geldt uiteraard niet voor al bestelde en bevestigde bestellingen. Alle kosten voor verzending van producten naar het buitenland, inclusief extra heffingskosten of toeslagen, komen voor rekening van de klant.


Betaling

Bij de bevestiging van je bestelling ontvang je de betalingsmogelijkheden (cash bij ophalen of overmaken op rekening bij verzenden/bezorgen). Jouw betaling voor een bestelling die bezorgd/verzonden moet worden, dient uiterlijk binnen 1 week bijgeschreven zijn op de rekening van Luv You. Indien dat niet het geval is, behoudt Luv You zich het recht voor de bestelling te annuleren.


Levering/bezorging

Levering/bezorging/verzending van een bestelling vindt pas plaats, nadat betaling ontvangen is.

Bezorging binnen Eindhoven is gratis en gaat in overleg met de klant voor wat betreft tijdstip van bezorging.

Wanneer een bestelling verzonden moet worden, ontvang je bericht wanneer de bestelling verzonden is. Bestellingen worden met een Track&Trace verzonden en gaan naar het adres wat door de klant is opgegeven.

Luv You is niet aansprakelijk voor pakketten/bestellingen die tijdens het leveren door een bezorgdienst beschadigd raken of zoekraken. Uiteraard zal Luv You daar waar mogelijk meekijken naar een passende oplossing.


Aansprakelijkheid

Luv You is niet aansprakelijk voor letsel of schade ontstaan door een onjuist gebruik van de producten. De producten op de website zijn natuurlijk, maar zijn niet geschikt voor consumptie. Ze zijn bedoeld voor het doel zoals omschreven op de website.

Probeer producten ook altijd eerst uit op een klein stukje huid, ieder lichaam is anders en iedereen reageert anders op producten.


Bedenktijd

Je hebt na ontvangst van je bestelling/product(en)/pakketten 14 dagen bedenktijd. Dat betekent dat je zonder opgave van redenen de bestelling mag annuleren. Als je dit wilt doen, stuur je eerst een mail naar info@luvyouwellness.nl  Je dient dan na contact de bestelling/producten/pakketten ongebruikt, in originele staat en originele verpakking, aan Luv You te retourneren. Je betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van de bestelling. Zodra de retourbestelling/pakketten/producten ontvangen is/zijn, zal Luv You het volledige bestelbedrag inclusief de verzendkosten (let op, niet de retourkosten) terugstorten op jouw rekeningnummer.


SLL-Certificaat

Onze webshop is voorzien van een SLL-Certificaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van jouw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van jouw gegevens. Bij misbruik door hackers zullen wij aangifte doen bij de politie.

Wij verstrekken jouw persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij jouw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan je vragen.

Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.


Heb je een vraag of een klacht?

Mail naar info@luvyouwellness.nl en Luv You neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw vraag of klacht te bespreken.